mustang idleing(shaking to much on neutral) tach reads 0-.7 - Muscular Mustangs
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 05-08-2005, 11:26 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2005
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
mustang idleing(shaking to much on neutral) tach reads 0-.7

my 50 run koo but one problem is my car idles to much when it come to a stop the tach keeps reading below 1000 rpm right at 500-700 to be exact im thinking maybe vacume lines but htey all look good and in the right place, but another possible answer that i was told was that my EGR may be gone any info out there

thanx
aaron_88 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 05-09-2005, 09:10 PM
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 62
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
cmrokllr1 is offline  
post #3 of 3 Old 05-09-2005, 09:59 PM
Banned
 
Join Date: May 2004
Location: NEPA
Posts: 2,112
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Sounds like the iac and throttle body need cleaning. Read the pages like Mark mentioned above.




quick5pnt0 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Muscular Mustangs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome