Muscular Mustangs - Reply to Topic
Thread: Wheres the MAF Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Muscular Mustangs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-14-2008 02:30 AM
cowboyup1086
bbk

i have a bbk cai on my 87 gt, it is pretty much the same except where the maf is at has a different coupler...
11-30-2006 12:48 PM
88FOXLX That explains it............looks like I have speed density and can get the CAI for the 88 BBK
11-30-2006 12:06 PM
quick5pnt0 It's simple, you can't find the MAF meter on your car because there isn't one

The 5.0L Mustang only started coming with MAF meters in 1989 ('88 on california cars if I remember correctly) so if you want to put cold air induction kit on your car you'll either need to convert to MAF or get a kit that fits on what's known as a "speed density" car.

BTW I looked up BBK cold air kits to see if they made one for your car and according to the link below it will work on 87-93 Mustangs, but you might want to call them just to be sure it'll work on a non MAF car.
http://www.brothersperformance.com/cata ... cts_id/806



11-30-2006 07:26 AM
88FOXLX
Wheres the MAF

I have looked everywhere and to the life of me canít locate the MAF on my 88 LX..... There is a older crappy air cleaner on it that I'm going to replace with a BBK CAI next week and wanted to get the stuff cleaned up and ready for the new part. From the Throttle body to the air cleaner there is not any prevalent wires and I donít see any random wires not hooked up. I have many questions because I'm new to the 5.0 motor but I am mechanically smart enough to follow simple instructions. Thanks

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome