Muscular Mustangs - Search Results
Advanced Search
Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 93ramvert
Forum: 5.0L Tech   04-19-2008, 10:22 PM
Replies: 7
Views: 2,671
Posted By 93ramvert
have you checked your fuel injectors? Mine was...

have you checked your fuel injectors? Mine was doing a lot of the same and my injectors are junk.
Forum: 5.0L Tech   04-14-2008, 08:35 AM
Replies: 14
Views: 4,283
Posted By 93ramvert
Well thats good to know. I didn't know any better...

Well thats good to know. I didn't know any better when I bought it and it's what I got. Oh well live and learn. While I'm waiting for the injectors I'm going to grind down the upper intake.
Forum: 5.0L Tech   04-13-2008, 02:32 PM
Replies: 14
Views: 4,283
Posted By 93ramvert
UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!

So, for any of you flowing this mess, I decided after all the changes I would check the fuel injectors. Found the problem. Two out of the 8 had completely lost the plastic tips basically heat...
Forum: 5.0L Tech   03-31-2008, 04:22 PM
Replies: 14
Views: 4,283
Posted By 93ramvert
Well brought her to the shop, they pulled a code...

Well brought her to the shop, they pulled a code for the MAF. And he let me take it so I didn't get hit with his charge for the install. Just changed it about ten minutes ago, haven't run her yet...
Forum: 5.0L Tech   03-21-2008, 06:37 PM
Replies: 14
Views: 4,283
Posted By 93ramvert
Absolutely nothing is working

So, to add to the list above, I have now changed the TPS, and have gotten absolutely nothing good out of it. Now I've wasted close to about $300 on it and still have nothing to show, except maybe all...
Forum: 5.0L Tech   03-17-2008, 08:56 PM
Replies: 14
Views: 4,283
Posted By 93ramvert
So I dropped the fuel tank, everything look o.k.,...

So I dropped the fuel tank, everything look o.k., strainer wasn't clogged or anything. I took off the hose to the pump and blew it out, a couple of decent sized black chunks fell out, don't know what...
Forum: 5.0L Tech   03-16-2008, 02:06 PM
Replies: 14
Views: 4,283
Posted By 93ramvert
So I just did the WOT check, Granted the F'n...

So I just did the WOT check, Granted the F'n highway was not clear enough for anything more then 100 mph, not that shouldn't have given me the results I needed, I only got 4.27 at the highest point....
Forum: 5.0L Tech   03-15-2008, 08:46 PM
Replies: 14
Views: 4,283
Posted By 93ramvert
:cry: :cry: :cry: :cry: Well set the TPS,...

:cry: :cry: :cry: :cry: Well set the TPS, could only get it to .94 (was at .075) will not go any higher even notching out the bolt holes. Cleaned everything possible MAF, MAF wires, Throttle...
Forum: 5.0L Tech   03-14-2008, 03:21 PM
Replies: 14
Views: 4,283
Posted By 93ramvert
Thanks, I picked up on that yesterday, of course...

Thanks, I picked up on that yesterday, of course after I posted! Why when your looking for something you can't find it. Then right afteryou post the question you find something on it.

I'm going...
Forum: 5.0L Tech   03-13-2008, 10:49 PM
Replies: 7
Views: 2,671
Posted By 93ramvert
Ya know I was thinking the same thing. I have...

Ya know I was thinking the same thing. I have been searching an awful lot to try and locate my problem (I posted here as well 93 5.0LX). Any way I've seen a lot of this type of thing posted in the...
Forum: 5.0L Tech   03-13-2008, 10:42 PM
Replies: 14
Views: 4,283
Posted By 93ramvert
93 5.0LX Studdering at 1000-2000 RPM, RPM Flux, stalling etc

O.k. I've got just over 51,000 original miles on this 93, and about I wanna say three weeks ago I started noticing the check engine light coming on intermittenly, no noticeably issues at that time. I...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome